Mikä taas lie mutta uni ei tule. Kello on tosin vasta puolenyön paikkeilla, mutta kokemuksesta kyllä tiedän, että höyhensaaret ovat juuri nyt tavoittamattomissa, kaukana, far and away. Kuitenkin väsyttää niin, ettei harmaa massa enää taivu töihinkään. Mies on työmatkalla parin osavaltion takana. Ja päässä pyörii Ajatuksia, siis niitä inhottavia: vatsaan sattuu jo ties kuinka monetta päivää, pitäiskö mennä lääkäriin, kuoleeko tähän. Turha siis yrittää edes makuuhuoneen puolelle, pysyttelen kaapelin äärellä olkkarissa.

Ja onpa sitä jo kaikenmaailman hauskaa roskaa tullut tänään katsottuakin. Diddy sai viimeinkin koottua bändinsä ja reality-tähdet pieksivät toisiaan MTV:n entisestään huononevissa tosi-tv-potenssiin-kaksi-ohjelmissa. Jay Lenon loppua katsoessani huomasin, että linkkilistastani oli jostain käsittämättömästä syystä jäänyt pois häpeämättömästi rakastamani Coldplay. Mietin hetken voisiko lipsahdus mahdollisesti merkitä liikahtelua sisäisessä mielipideilmastossani mutta se ei ole mahdollista, sympatiani ovat järkähtämättömät siitäkin huolimatta, että  Chris Martinin liikehdintä showssa vaikutti, etenkin esityksen loppupuolella, hiukan aivovammaiselta. Onneksi fanittaminen ei vaadi jatkuvaa kriitikkona toimimista.

Noin, erehdys korjattu, bändiä mainostettu, ja eläköön myös reilu kauppa.

Illan parhaat (tosin myös väsymyksen tilasta johtuen ehkä helpoimmat) naurut kirvoitti sitten Late Nightin klippi kirjanpitäjäkissoista. Ai mitä, no niinpä. Cat accountants, cat accountants! Lienemme kaikki Conanin kanssa samaa mieltä siitä, että juttu oli todella typerä. Mutta minua nauratti.

Näiden jännittävien tv-uutisten lisäksi Ihmemaassa ei ole tapahtunut sen järisyttävämpää. Tai niin, niissä oikeissa televisiouutisissa ei kerrottu tänään yhdestäkään murhasta, siis paikallisesti. Mukavaa. Kolikon kääntöpuolelta löytyy kuitenkin väkivaltaa, kuten aina: Crips-pomo ei saanut armoa vaan teloitetaan lähitunteina. Miehestä itsestään voi olla montaa mieltä mutta kuolemantuomiosta en viitsi edes aloittaa.

Ystävät, toivottavasti unenlahjanne ovat paremmat kuin minun. Ja jos näin ei ole, tässä pieni pikkujoululahja: George "Rentukka" W. to the rescue!!! Jos ei muuta niin ajan tappamiseen (vinkki: voidaan käyttää samaan tarkoitukseen tai vaikkapa stressin purkuun myös työpaikalla).