Ensimmäinen kysymykseni sai vastauksen ja äänestämään päästään siis uudemman kerran, heti alkavalla viikolla. Kiitos Radio Helsingille vaalilähetyksestä: pääsimme mukaan jännittämään muutenkin kuin tylsästi nettitilastojen päivittymistä seuraamalla. Viihdytyspisteet Ihmemaan raadilta menivät tällä kertaa Niinistölle, joka ei hetkahtanut Nelosen haastattelijan provosoivaa työväen presidentti -kysymystä vaan oli oma mukavan kärkäs itsensä. Tämä ei tosin vaikuttane tulevaan äänestyspäätökseen.

Tänään mukavaa americanaa - naapurimme kuljetteli meitä paikallisissa tukkuliikkeissä, joihin emme jostain syystä olleet tulleet aiemmin tutustuneeksi, vaikka lähes kaikki tuntemamme ihmiset shoppailevat siellä edullisesti harva se viikko. Pakettikoko: tajuton. Halpaa, jos on iso perhe ja oikeasti tarvitsee vaikka kilon juustoa tai 15 possunkyljystä per reissu eivätkä ne jää kaappiin homehtumaan. Tai jos tykkää ostaa kaikki loppuelämänsä post-it-laput tai pyykinpesujauheet kertaheitolla.

Silti, teimme mainioita ostoksia. Kameran uusi muistikortti oli erityisedullinen ja Piperin shamppanja niin kovassa tarjouksessa, ettei sitä voinut ohittaa. Myös kivennäisvettä on mukavaa ostaa lavoittain.

Kyllä meistä tältä osin varmaan tulisi ihan kohtuullisia tejanoja. Salsaakin kun ostan nykyään parin litran töniköissä.