Sain lounaalla kuulla paikallisen kauppakamarin uudet, jännittävät juorut. Ja kirjoitin juuri äärimmäisen paradoksaalisen lauseen.

Anyway, uusi pääjehu on kuulemma niin tyytyväinen ensimmäiseen valtavuoteensa ja saanut omasta mielestään perussetin sellaiseen kuntoon, että hänestä oli aika pistää hihat heilumaan ja muutosten tuulet puhaltamaan oikein toden teolla. Niinpä apuun oli palkattu jonkin sortin 'konsultti', joka arvioi ja luokitteli ihmisiä sillä seurauksella, että lähes jokainen oli kysymättä vaihdettu aivan toiseen työtehtävään, tuosta vaan. Sehän aina parantaa työilmapiiriä mukavasti. Lisäksi työntekijöiden 'persoonallisuustyypit' oli kartoitettu, printattu ja lätkäisty kunkin oveen, seuranaan ohjeita siitä, kuinka kyseistä henkilöä (ts. arkkityyppiä) tulee käsitellä! Mahtavaa meininkiä. Toimiston iäkkäät rouvat eivät uskalla tästä kuitenkaan valittaakaan, etteivät joudu kokonaan pihalle. Huuh - voisikohan joku lainata Mr. Wallacelle Hyvän henkilöarvioinnin käsikirjaa? Sellaisista ei tosin täällä Villissä Lännessä taideta paljon piitata.

Muuta tänään:

  • Bush oli erityisen ärsyttävä televisiossa, näyttää olevan eri tyytyväinen State of the Union -puheeseensa ja uusiin vaatimuksiinsa sotatoiminnan lisärahoituksesta.
  • Tietokone temppuilee viruksentorjuntaohjelman kurimuksessa.
  • Ostin hetken mielijohteesta pilates-pallon, jossa on jotkut ihmeelliset kahvat kumppareiden päässä. En tiedä mitä sillä tehdään.