Saimme sitten viimeinkin varattua ne Helsingin-lennot ensi kuulle. Pikkaisen päänaukomista se otti, Orbitzin asiakaspalvelulle nimittäin. Se on muuten kumma juttu, että monesti pitää ryhtyä piikikkääksi ennen kuin saa kunnollisia vastauksia sähköisen puolen asiakaspalveluilta; tuntuu olevan erityisen suosittua vastata kysymyksiin lukematta niitä oikeastaan ollenkaan. Ja jos jatkaa ystävällisellä linjalla myös jatkotiedusteluissaan, sama typerä irrelevanttien asioiden kommentoiminen jatkuu muoviseen tyyliin aivan satavarmasti.

Onneksi osaan tarvittaessa laittaa peliin vähän tulikiveä ja kokemuksesta viisastuneena teen sen lisäksi nykyään ilman mitään tunnontuskia. Ja niinpä taas kävi, että epäkohteliasta ja suorastaan v-mäistä toista viestiäni luettiinkin sitten erityisen tarkkaan ja sain juuri sen vastauksen minkä tarvitsinkin. Ihmeellistä pelleilyä.

Homma kääntyi kuitenkin hyvin päin ja saatiin liput varmistettua. Saavumme siis yhdessä torstaina 16.3. joskus puoli kolmen aikaan iltapäivällä; tulemme totuttuun tapaan Frankin kautta. Mies-parka ei ehdi viipyä kuin viikonlopun eli käytännössä vain juhlien ajan, mutta minä otan reissua varten muutaman extrapäivän ja poistun maasta vasta seuraavana viikonloppuna. Tai vasta ja vasta, eihän siinä kauheasti ehdi, jet- ja juhlalagissa ;) Jotain kivaa toivottavasti kumminkin!

Täällä viettelen toivottavasti ja mitä luultavimmin viimeistä flunssatoipilaspäivää; olo on jo aika hyvä paitsi päätä ja lihaksia särkee edelleen. Kuumetta ei kuitenkaan ole ja  tauti ei myöskään selvästi ole  sitä tappajainfluenssaa, jonka sairastin viime vuonna. Eiköhän siis huomenna päästä palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen.

Pysytelkää terveinä!