Ystävämme Kinky on ongelmissa.

Pyhän Patrickin paraatin pääjehuna toiminut herra Friedman kun erehtyi ottamaan vihreässä huumassa huikkaa hänelle ojennetusta Guinness-tölkistä. Voi Kinky minkä teit! Lakihan sanoo, ettei liikkuvassa ajoneuvossa saa yleensäkään käsitellä avonaisia alkoholipakkauksia, saatika sitten hörppiä niistä. Ja roolissaan paraatin Grand Marshalina herra yleisviihdyttäjä oli luonnollisesti avoauton kyydissä kunnon iiriläiseksi heretessään.

Mitään lakiseuraamuksia teosta ei ole luvassa, sillä poliisin tiedottajan mukaan yksikään virantoimituksessa olleista poliiseista ei nähnyt tapahtunutta. Mutta miten käy kuvernöörikisan? Täällähän ei avoimuudella pärjätä vaan siloitetulla kuorella ja isolla rahakasalla. Tuskin tästä apua on, mutta täytyy silti ihailla Kinkyn napakkaa vastinetta esitettyyn kaljakritiikkiin:

"It would be unthinkable not to have a Guinness during a St. Patrick's Day parade. In fact, it would be spiritually wrong."

Myöhemmin Kinky kuitenkin ymmärsi, että tästä kuopasta ei könyttäisi ulos ihan pelkästään leprechaun-pukuun sonnustautumalla. Tässä maassa on erilainen selittely kehitetty omaksi taiteenlajikseen ja tuosta traditiosta onkin kevyellä kekseliäisyydellä helppo ammentaa:

"Here's my explanation," Friedman said. "I was drinking it ... but I did not swallow."


Kyllä Kinkyllä roolinsa on. Jos ei muuta, niin toimiipahan mainion näkyvänä pilkkakirveenä tässä tekopyhyyden ihmemaassa.