Perjantaiterveisiä täältä aurinkoisesta Dallasista! Hymy ei ole ikääntymisen myötä mitenkään hyytynyt, päinvastoin. Tästä vuosikymmenestähän nautitaan! Ja nauttiminen on aloitettu heti: avoinaisesta parvekkeen ovesta leijailee paitsi allergeenejä myös ihana vastaleikatun nurmen tuoksu. Kesä ei ehkä ole vielä täällä mutta tuoksunsa se on jo lähettänyt edellään.

Kaunis kiitos kaikille minua eilen ja pitkin viikkoa muistaneille - puhelut, kortit, tekstarit, blogiterveiset jne ilahduttavat täällä kaukana asuvaa oikein erityisesti. Minua hemmoteltiin eilen muutenkin aivan ylenmääräisesti: muiden ihanien lahjojen lisäksi saan ensi kuussa lähteä Karibianmeren rannalle (sis.  hieronta, sukellus, purjehdus ja loputtomasti suukkoja) opintovelattomana, kevyin mielin. Kiitos!

Tänään vietetäänkin sitten sairaspäivää, potilaana mies joka kävi aamulla uusintalasikissa korjauttamassa ensimmäisen lasersilmäleikkauksen hiukan epätyydyttävää tulosta. Kuljetin huojuvan suojalasisen potilaani pikapikaa kotiin matkalta poimitun hemmotteluaamiaisen kera, ja nyt makuuhuoneesta kuuluukin jo hentoa kuorsausta. Päivän ohjelmassa siis tänään sairaanhoitajan ja yleisen tukihenkilön (vaimon?) tehtäviä. Tärkein tilaus on tehty jo: ruoaksi mies toivoi kunnon suomalaisia lihapullia. Coming right up!

Muuten ollaan vaan ihan yleisesti fiiliksissä siitä, että on jo melkein viikonloppu. Kauniita kevätpäiviä myös teille kaikille!