No niin, vastaanpa nyt erittäin pikaisesti tähän lainauskiertikseen, johon minut on ehditty jo neljästi haastaakin - terveisiä Jospa, Hallatar, Virpi ja Kotirouva! Aiheena jälleen kerran ystäväni George.


Tänään olen melkein miljonääri. Posti oli tuonut mukanaan kirjeen, ei keneltakaan muulta kuin Yhdysvaltain presidentilta, George W. Bushilta - aika nopeaa palvelua! Hän kertoi mm. omasta on/off -naissuhteestaan aika paljon enemmän kun olisin halunnut tietää. 


Ehee! Aika rohkeeta? Totta, tämä hipoo jo tyhmänrohkeutta.

...vaarallinen yhdistelmä. Ei tainnut tuollaista kannattaa kauhistuttavana löytönä julkistaa.P.S. Petran lailla mekin saamme usein ihan vakavaa postia herra Presidentiltä, signeerattujen kuvien kera (George ja Laura ranchilla Texasin Crawfordissa; George ja Laura Valkoisen talon virheettömällä nurmella). Meillä mies ei kuitenkaan ole kirjeiden mukaan republikaanisen puolueen 'backbone' vaan 'grassroot leader'. Selvä. Mutta sinä lauantaina, kun National Rifle Association soitti, mieheltä kärähtivät käämit ihan tosissaan. Toiseen huoneeseen asti erottui kiukuttelu lauantaisoittelemisesta ja kiinnostuksestamme ammuskelujärjestöön yleensä. Ja niin: don't you ever, EVER call us again!!!
Eivätkä ole soittaneet.

George sentään lähestynee taas pian.