prod_m_cy.jpgOlemme olleet lomalla jo perjantai-illasta, mutta vieläkin uuvuttaa. Eikä kyse tosiaan ole mistään lomanaloittajaisviikonlopun bar hopping-väsymyksestä, ihan nukkuessa on mennyt paitsi perjantai-iltana, jolloin mies oli työkaverinsa läksiäisissä ja minä naapurissa ilvesväijyssä. Kovat oli kyllä suunnitelmat, täytyyhän kesälomaa juhlistaa: piti mennä lauantaina Swiss Avenuelle Havaiji-teemajuhliin, pyöriä kaupungilla ja grillailla koko viikonloppu poolilla ties mitä überherkkuja. No, lauantaina nukuttiin 70 % päivästä, tsekattiin pari DVD:tä ja tilattiin thai-ruokaa, ja eilen käytiin kirjakaupassa, laukkukaupassa ja altaalla - hodareita grillaamassa. Kehittyneempään ei millään pystytty.

Ties mikä sitten väsymyksen on aiheuttanut, mutta viime viikko oli harvinaisen rankka. Toki olimme juuri tulleet ihanalta viikonloppureissulta, mutta sielläkin nukkuminen oli saari-innostuksen takia jäänyt väliin ja takana oli valmiiksi kovat univelat. Kotiin palattua mies sitten häipyikin suoraan Atlantaan ja minä paukutin töitä sellaisella päivätahdilla että oksat pois. On ihanaa että töitä riittää, mutta lienee silti kohtalaisen sairasta olla poistumatta kotoaan maanantai-illan ja perjantai-illan välillä... Ketään en nähnyt ja paljon en nukkunut, mutta kehtaapahan nyt sitten lähteä kerralla ovesta vähän pidemmällekin, ihan Ihmemaan koilliskolkkaan asti.

Tänään on sitten ollut pakostakin juoksentelupäivä, kotisiivouksen lisäksi postia ja muita asioita joita ei sovi lykätä ensi viikolle. Kerkesin sentään laitattamaan lomakynnet ja sainpa vielä viereen nousseesta uudesta salongista pika-ajan hiustenleikkuuseenkin. (No more Chicken Little, vaikka mies ilmoittikin haikeana jäävänsä sitä kaipaamaan!) Mies hullu meni itse vielä pyörähtämään töissä, loose ends.... Pakkaaminenkin oli massiivinen urakka verrattuna viimeisiin kevyemmän varustuksen reissuhin - tällä kertaa mukaan on ahdettu kesätamineiden ja villapaitojen lisäksi ihan pro-hengailuvarusteita kuten pehmeä kylmälaukku, viinipullonavaaja, pelejä, pullonviilentäjäkotelot, viltti, iiiisot rantapyyhkeet, kokoon menevät shamppanjalasit, picnic-aterimet ja Marimekon serviettejä. Ai liioittelua? Ehkä, mutta monia näistä kaivattiin Vancouver Islandin rantaretkillä, ja tällä lomallahan meillä on suunnitelmissa oikein erityisesti keskittyä tekemään ei mitään, jonka parissa ankarasti ahertaessa ko. varustelusta tulee varmasti olemaan apua!

schoodic.jpg
kuva


DFW siis kutsuu, Ihmemaa vaikenee lomatunnelmiin ja linjoille palataankin vasta elokuun puolella. Tuli helle tai halla, pitäkää itsestänne huolta!