Jonnekin taas hävisi viikko, perjantain keskipäivää mennään ja hetikohta pitäisi laittaa jonkinlainen viikonloppulaukku kasaan ja hypätä autoon, Austiniin päin ajellessa kun on aina hirveä ruuhka ja perjantai on pahin ajopäivä muutenkin kun kolmevitonen alkaa seisoa jo tuntia ennen Austinia. Hyvässä lykyssä autossa kökitään taas lähes viisi tuntia...

Töiden kanssa on vähän ristiriitainen olo - toisaalta sain aikatauluihin nähden aika paljon aikaiseksi mutta eilen tuli vähän sluibailtua ja se kalvaa. Miehen vanha koulukaveri on täällä duunimatkalla, hänen kanssaan juuri olemmekin lähdössä Austinin-reisulle, ja keskiviikkoinen kyläily/grillailu/partsilla rupattelu venyi niin älyttömän myöhään, että eilenpä oli sitten virta vähissä. Mutta kovin hauskaa on silti aina, kun on harvinaista (ja harvinaisen hyvää) seuraa!

Mies on kummallinen otus, hoitelee lomallaan jotain meikäläisen matkalaukkuasioita ja pelaa SimCityä. Vaikka mitäs väliä sillä tekemisellä on niin kauan kun se itseä rentouttaa. Nauratti silti kun kysyin keskiviikkoiltana mitä mies oli päivällä tehnyt. Vaellellut kuulemma golfkaupassa "kattelees", vienyt minut laukkuni korjattavaksi ja käynyt ruokakaupassa ostamassa pihvejä ja juomia. Ehtipä sentään golfkentällekin, jossa kyllä oli heti aamusta aivan infernaalisen kuuma. En tiedä miksi tämä on minusta niin outoa (yksin suoritettavaa) lomatoimintaa, mutta pidän sitä jostain syystä samalla aivan uskomattoman hellyyttävänä. Kun se on tuollainen hupsu... Tämä kertonee, että elämme edelleen jonkinlaisessa huumavaiheessa, jossa toisen arkiset puuhailut ja kummalliset mieltymykset herättävät hassuja sydämentykytyksiä (vaikka vastahan me oleme olleet naimisissakin vajaa kaksi vuotta, joten ei tässä olisi syytäkään ryhtyä toiseen kyllästymään).  Elämä onkin siltä osin erinomaisen auvoista ja ihanaa!

Mutta kohta en ole enää kenenkään suosiossa jos en pikapikaa hyppää suihkuun. Peukut pystyyn, että Guadalupella (tai jollain muulla Austinin lähijoella) on kuivuudesta huolimatta tarpeeksi vettä rengaslaskuun! Ja illalla sitten metsästämään jotain hyvää pikkukeikkaa ja yleisestikin nokka 6th Streetiä kohti. Hyvät viikonloput itse kullekin!