Terveisiä viikonloppukoomasta. Alkuviikon sairastelu ehkä varjostaa vieläkin tai sitten on muuten vaan tarvetta sohvaperunoinnille. Eilen yritimme käydä vähän kaupungilla mutta ahdistava kuumuus lannisti meidät jo parin pysähdyksen jälkeen. Tänään mies lähti urheasti uiskentelemaan käymässä olevan kaverinsa kanssa, meikäläinen on hautautunut peittoihin ja vajonnut sunnuntaihorrokseen.

Jotain hyödyllistä sentään: sain viimeinkin tilattua itselleni uuden työpöydän. Täydellistä ei löytynyt, mutta normaaliin tilaan mahtuvat työpöydät eivät kai yksinkertaisesti ole huonekalujen esteettistä aatelia. Lisäksi arpomisesta on seurannut typerä tilanne, jossa en oikeastaan voi kunnolla hyödyntää uutta tietokonettani vaan duunit täytyy edelleen hoidella läppärillä ja erilaista tekniikkaa pyörii pitkin olohuonetta. Mennään siis siedettävällä vaihtoehdolla - ja katsotaan milloin se saapuu... Tilattiin samalla myös hylly pöydän yläpuolelle ja muutamia seinätelineitä tuikuille. Edistystä tämäkin. Pöytälamppu haettaneen Ikeasta, sillä sitä ei voi kuitenkaan tuoda Suomeen.

Näiden jännittävien sisustusuutisten lisäksi ei olekaan juuri kerrottavaa. Päivän sana on tänään seamstress, sellaista tarvittaisiinkin meille nappeja ompelemaan. Domestic Goddess -vaihdekeppini on kuitenkin jumittunut toistaiseksi vapaalle ja perinteinen sunnuntailounas jäänee jonkun muun kokkailtavaksi.

300px-Lions_snoozing_in_the_sun.jpg
kuva

EDIT 17.15 CT: Hah, päivän sana olikin seamster. Sitä lukee mitä haluaa. Mutta nappien ompeleminen toki onnistuu molemmilta.