Nyt se on alkanut, eli pari viikkoa voi sitten vahdata tällaista kiertuetta. Kiinan puoleen viedään siis suomalaista elektronista musiikkia ja varsinainen kiertue sijoittuu välille 4.-25.10. Pelit ja vehkeet ovat yhteistyökumppanien ansiosta vimosen päälle, joten poikain menoa voi seurata kiertueblogista  hyvinkin tarkasti.


download_logo.png


Lehdistötiedote kertoo mm. seuraavaa:

Nyt koiran vuonna lokakuussa toista kertaa starttaava suomalaisen klubimusiikin kiertue SOUNDS LIKE SUOMI kuljettaa jälleen tukevan kattauksen arktisen undergroundin pörinaa ja tuuttausta halki Kiinan. Matkaan tällä kertaa lähtevät artistit ovat "Suomen Barry White" Jimi Tenor, elektro-blues pumppu Them Shepherds, diskomestari Bangkok Impact, booty bass lähettiläät Helsinki Ghetto Bass Patrol sekä reggaetuottaja/DJ Bommitommi. Artistit matkaavat viiteen kiinalaiseen kaupunkiin: Peking (as. 13milj.), Shanghai (20milj), Chengdu (10milj.), Kunming (4milj.) ja Shenzhen (10milj). Yhteensä kolmeviikkoisella kiertueella kilometrejä kertyy artisteille yli 8000.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Täällä syksy otti askeleen taaksepäin ja lämpötila on taas 35 astetta Celsiusta. Vaan kukapa siitä ehtisi nauttimaan....