Saara haastoi minut lainauskiertikseen ja koska edelliskerrasta onkin jo aikaa, osallistun ilomielin. Tarinani kertoo mitä minulle tapahtui tänään videovuokraamo Blockbustersin edessä.

Nytkin tätä ajatellessa minulla nousee hiki pintaan. Kävelimme ihan rauhassa, kunnes yksi nuori poika vastaan tullessaan otti pari sivuaskelta ja koetti taklata minut nurin. Hän metsästää yhteisiä tunnelatauksia. Hunajaa. Kiireen takia raketin laukaisussa oli paineltu vääriä nappeja, toinen vaihe käynnistyi jo maassa ollessa ja räjäytti koko aluksen ...

Lähden puhdistamaan sieluni ikkunoita.

Lainauksessa ovat Saaran lisäksi Tuuli, Angela, Timo ja Sukulaissielu.

* * * * *

Ja oikeastihan se meni siis näin: Pysäköin autoni videovuokraamon eteen, kävelin ajatuksissani hitaasti ovelle, auringonsäteistä nauttien. Vastaani käveli nuorehko mies, ehkä jotain sinistä päällään. Hän puhui kännykkäänsä ja käveli suoraan minua kohti; väistin kevyesti sivuun ja astuin asiaa sen kummemmin ajattelematta ovesta sisään.

Autolle palatessani parkkipaikka oli tyhjä, mutta jeeppini ovenrakoon oli työnnetty käyntikortti. Ilmeisesti jollain Executive President-ihmisellä oli ollut minulle asiaa. Kortin toisella puolella luki:

Hi, I was wearing the blue pollo (sic). If your (sic) free tonight, give me a call!

Nuori mies oli ilmeisesti puhelukiireistään huolimatta ehtinyt scoutata minusta joitain osia mutta vasen nimetön oli jäänyt tsekkaamatta. Better luck (and spelling) next time!