Suu on viime päivinä ollut tässä Ihmemaassa kovinkin supussa, sillä ei ole ollut sen kummempaa juoruiltavaa tai julistettavaa. Työrintamalla on hyvin hiljaista ja erikoista kyllä sama pätee myös vapaaehtoishommiin, päivät ovat kuluneet arkisissa merkeissä sen kummemmitta retkeilyittä enkä ole tavannut ketään kiinnostavia ihmisiä. Uutisissa länkytetään jo ties kuinka monetta päivää lähes pelkästään Anna Nicolen traagisesta elämästä ja mystisestä kuolemasta, välillä toki vilautetaan Ms. Spearsin kaljua päätä ja huhutaan vieroitushoidoista; näihin ei ole juuri kommentoitavaa. Omat tulevaisuudensuunnitelmat muuttopäätöksineen seisovat ainakin vielä kuukauden pari - suurempia liikkeitä ei viitsi sen vuoksi suunnitella ja pienemmistä en jaksa ihan päivittäin raportoida, sillä ei se kaupassa käynti, veropapereiden järjestely ja yleishengailu niin kovin jännittävää ole edes täällä suuressa maailmassa.

Pari kertaa on viime päivien aikana muka ollut jonkinasteista asiaakin, mutta Vuodatus on tökkinyt todella pahasti ja minähän en jaksa langoilla tuntikausia jumittaa. Asiaan on käsittääkseni tulossa parannus aivan pian, joten jäämme odottelemaan. Toisaalta hitaus on kai ollut ihan hyvä suodatinkin - en kuolemaksenikaan voi muistaa mikä muka sunnuntaina tai eilen olisi ollut julkistamisen arvoinen asia... Vaikka eipä tässä rima niin kovin korkealla ole muutenkaan.

32.gif?12122006Anyway, hengissä ollaan ja vieläpä aurinkoisissa tunnelmissa - tästä aion siirtyä parvekkeelle grillaamaan kalkinvalkeita varpaitani reilun parinkympin mukavissa tunnelmissa. Huomennakin vielä 26 iloista astetta ja sitten mittari alkanee taas painua vähemmän riemastuttaviin lukemiin. Mutta sehän ei ole tämän päivän ongelma.