Hauska päivä tänään!

Mies oli eilisen silmäleikkauksen takia sairaslomalla ruudun tuijottelusta mutta muuten ei sen kummemmin vaivainen, niinpä vietimme tuikiharvinaista yhteistä vapaapäivää jo ennen viikonloppua. Miehen jälkitarkastuksen jälkeen hurautimme West Villageen kevyelle kenttäostosharhailulle (RL:llä oli ale...) ja nautimme erään myyjän suosituksesta lounaan Village Burger Barissa, joka ei ole koskaan ulkoapäin houkutellut riittävästi jotta sitä olisi tullut kokeiltua. Vaan turhaa epäluuloa - kyse ei ollut väärään paikkaan eksyneestä rasvankäryisestä purilais-jointista vaan maistuvien hampurilaisten kylkiäisiksi sai suussasulavia, runsaita salaatteja ja salaateilla pelkiltäänkin näytti olevan kova menekki. Not bad.

* * * * *

5126_2.JPGKotimatkalla kieppasimme vielä lähi-Gapin kautta. En ole itse yleensä erityisen innostunut tästä semitylsyyden multihuipentumaliikkeestä mutta nyt olin jo pidemmän aikaa kytännyt vaateketjun mainiota (product)red-kampanjaa, jonka puitteissa myytyjen tuotteiden voitosta puolet menee HIV:n vastaiseen taisteluun Afrikassa. Näkyvimpiä kampanjatuotteita ovat ns. red-t-paidat, jotka julistavat kantajansa olevan esimerkiksi inspi(red), treasu(red), ado(red) tai bo(red); tarjolla on toki myös rannekoruja, kaulaliinoja, kasseja ja pitkähihaisia. Minä tahdoin ehdottomasti osallistua kampanjaan tavalla, jossa paitsi osoitan rahaa hyvään tarkoitukseen myös mainostan sitä ylläni ja niinpä minulle napattiin kuvassa oleva paita (teksti miehen valinta). Miesten versioissa oli vähemmän vaihtoehtoja; kotiin kannettiin siis myös pahaenteinen hamme(red)-tee (myös miehen valinta).

Vielä ehtii mukaan!

* * * * *

Kotiin palattuamme vetäisimme reippaat kahden tunnin päikkärit ja sitten olimmekin valmiita kevyeen salihissutteluun. Nyt odotan tukan kuivumista, jotta voidaan pinkaista testaamaan viereiselle strip mallille avattua uutta meksikolaisravintolaa.

Auvoista viikonloppua kaikille!

EDIT 21.50 CT
Jessus että on kylmä! Jäädyttiin melkein kuoliaiksi parkkipaikkaa ylittäessämme. Pohjois-Texasin sää on ollut tänä talvena aivan käsittämätön.

Urhea retkemme oli silti kannattava; paikka ylitti kaikki odotukset. Nyt meillä on naapurissa ihkaoikea baari, ja ravintolapuolen illallisruokalista erosi selvästi edukseen tusina-(Tex)Mexistä. Lounaslista (kaikki scoutataan heti, totta kai) näytti tavanomaisemmalta mutta hyvin edulliselta ravintolan iltahintoihin verrattuna.

Ja mies todistaa, että La Joyan margaritat ovat suorastaan erinomaisia.