500300.jpg Mihin tässä voi enää luottaa?

Allaskausi muka avattiin jo aikaa sitten ja sen jälkeen on ollut sellaista keväisen epävakaista - mutta keväistä kumminkin. Vaan eipä ole enää. Ulkona on vilpakat 3 astetta ja Dallasissa sataa lunta. TV:n sääsedät pyörittelevät päitään ja silmiään, näin kylmä kun ei ole keskivertotammikuussakaan. Mutta ennätyslukemat sentään kirkastavat vähän katsetta - on kai sanomattakin selvää, että näin kylmä ei huhtikuun seitsemäntenä ole ollut vielä KOSKAAN.

Onni onnettomuudessa on, että perinteiset bluebonnet-kuvat tuli otettua eilen iltapäivällä. Sinilupiinisato on nimittäin tänä vuonna komea, mutta kuka tietää kuinka elossa mikään on tämän päiväisen valkean sateen ja ensi yön hallan jälkeen. Me puolestamme aiomme linnoittautua tiivisti neljän seinän sisään - tarkoituksena on kipaista kaupasta runsashiilihydraattisia talviruoan aineksia ja kyhjötellä yhdessä sohvalla elokuvien ja hyvän ruoan kanssa koko päivä. Tähän lepäilyyn saatiin hyvä alku viime yönä, jolloin vedimme yhdessä sikeitä 11 tuntia putkeen....

500332.jpg

Vielä loppuun kaunis kiitos syntymäpäiväyllätyksistä ja -terveisistä! Oli oikein ihana päivä ja juuri sopivasti hemmottelua. Kun aamiainen on kannettu sänkyyn ja illalla viedään kokeilemaan uutta gourmet-ravintolaa, mitäpä muuta tyttö enää tarvitsisi kuin kolme kaunista koota - kirjoja, koruja ja kukkia?! (No okei, Karibian-matkakin on kiva, mutta sen sain jo viime vuonna pyöreiden vuosien täyttymisen yhteydessä). Ja kaupan päälle vielä ekstra-k eli kylpylä/kauneushoitolalahjakortti. Nyt kotia koristaa pari kaunista kukkakimppua - Suomesta tulleet kukatkin ehtivät perille iltapäivällä, kiitos!! Keväiset värit ja kukkalajikkeet sopivat ihanasti vuodenaikaan ja viikonlopun pyhiin, jos nyt eivät sitten aivan tämänhetkiseen säätilaamme.

500333.jpg

Iso halaus pääkaupunkiseudulle, merikaupunkiin, Tukholmaan ja Budapestiin!