Texaskin varmistui nyt sitten Clintonille, joten kisajännitys sen kun tiivistyy. Molemmat D-ehdokkaat kuuluttelevat "voitonvarmuuttaan" ja optimismiaan joka tuutista niin kuin tietysti pitääkin, kukapa nyt  viitsisi tukea epävarmaa nöyristelijää.

McCain sen sijaan sai odotetusti kasaan tarvitsemansa minimimäärän valitsijamiehiä, joten GOP:n nimitys on sitten sitä myöten selvä. Vanha harmaahapsi sai heti kutsun Valkoiseen taloon ja kisassa sitkeästi tähän asti mukana roikkunut Huckabee myönsi tappionsa ja antoi tukensa puolueelle ja sen valitsemalle edustajalle täältä meidän pohjoistexasilaisesta kotikaupungistamme. Eipä siis enää tarvitse pelätä liikennettä uhkaavia kolmen miehen vaalimainostempauksia - Huckabeen yksityisyrittäjätukijoita on nimittäin näkynyt parina viime päivänä moottoriteiden ylikulkusilloilla heilumassa liian pienine kyltteineen, joita on tietenkin pakko kiinnostuneena tuijottaa niska kenossa kunnes viesti kolmea metriä alitusta ennen selviää. An accident waiting to happen jos minulta olisi kysytty, mutta eipä ole tainnut sentään pelti ryskyä Miken nimissä.

Muuten onkin sitten kolaroitu oikein olan takaa - viimeöisen lumisateen jälkeen jokainen iso tie oli aamulla tukossa vähintään muutamasta kohdasta onnettomuuksien takia. Viikonloppuna sitten taas parikymppiä lasissa, ihan mahtavan tyypillinen talvisää siis.