Ihmemaassa puhutaan:

2008-vaalien esivaalikampanjat kiihtyvät pikku hiljaa. Republikaanit räpeltävät ja vielä odotellaan, lähtisikö vaikka Newt mukaan kisaan. Demokraateilla on kerrankin hyvin pullat uunissa ja keskinäinen nokittelu on erinomaisen viihdyttävää. Kotikatsomon lisäys: voi juma, että menee varsinaiset vaalit sivu suun, kun sitten ei tosiaan olla enää täällä!

Kaupungilla puhutaan:

Hirmuinen Dean kulkee kohisten kohti Jukatania ja vaikka se projektioiden mukaan jatkaa siitä luultavasti aika suoraan matkaansa edelleen Meksikon puolella, Texasin rannikko valmistautuu kuitenkin jo massaevakuointeihin. Toista Katrinaa ei tähän maahan tule, vakuutetaan, eikä toista Ritaa Houstonista ulos johtaville teille. Ja turvassa oleva Dallas pohtii, paljonko pakolaisia saamme tällä kertaa. Kotikatsomon lisäys: miksi kaikki kauheimmat myrskyt tuntuvat aina osuvan sinne missä on muutenkin jo köyhää?

Meillä puhutaan:

No sen nyt näkee kai otsikostakin. I hate Mondays-fraasi on toistaiseksi poistettu käytöstä! On myös aloitettu pienimpien vaatteiden ja ekojen hoitotarvikkeiden pesu ja valmiiksi laitto; anoppi on ihan mahtava silityskone. Jostain syystä pienten liinojen, töppösten ja bodyjen roikkuminen ensi kertaa narulla tuntuu paljon hurjemmalta askeleelta kuin vauvanvaatteiden hankkiminen alunperin.