Eipä millään taas ehdi kunnolla bloggaamaan, mutta kukkakimppuja on aina mukavaa saada ja antaa. Timo, Ulrika, Aino, Kaarina ja Antti piristivät päivääni kertomalla, että olin piristänyt heidän päiväänsä:

makemyday.jpg
Mukana kulkivat seuraavat ohjeet:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Koska minulla kesti näinkin kauan jatkaa iloa eteenpäin, useimmilla minua ilahduttavilla blogisteilla lieneekin jo kyseinen lätkä fikassa. Mutta mitä siitä - useampi parempi. Ikävää vain, ettei kymmenen tunnustusta ihan riitä, koska eri tavoin mieltä kirkastavia blogituttavuuksia on niin monia - kuka kirjoittaa kauniisti, kenen aihepiirit kiinnostavat, kuka vaikuttaa erityisen skarpilta ja kellä taas on aina ystävällinen sana sanottavanaan... Mutta tällä kertaa lähettäisin yllämainittujen kukkienlähettäjien lisäksi terveisiä seuraaville oman elämänsä kolumnisteille: Karkille Milanoon, Mari-Johannalle Tukholmaan, Vintille Treelle, Saaralle San Antonioon ja Ninnulle Raumalle.

Have a great one!