Vaalijännittämisen ohella tässä on niin monta muutakin rautaa tulessa, ettei kunnolliselle bloggaamiselle yksinkertaisesti jää aikaa. Harmi, sillä ihan arkisten kuulumisten kertomisen lisäksi olisi monenlaisia asioita, joita olisi todellinen tarvekin kirjoittaa auki. Kun tuntuu ettei aikaa kuitenkaan riitä mihinkään, olen tyytynyt ajatuksissani vaan toteamaan, että tästäkin olisin kirjoittanut ja tuupannut sitten jutun tai pohdinnan jonnekin hyvin lähelle mappi öötä.

Jos siis aivojeni bloggausroskakoria tarkastelisi viimeisten päivien kohdalta sieltä löytyisi ainakin seuraavanlaisia jutunaiheita:

KIRJAT
HASSUNHAUSKAT VAUVA-ANEKDOOTIT
  • Kyllä kakasta, luumusosesotkuista ja lainehtivasta keittiön lattiasta aina juttua riittäisi.
MUUTTO
  • Välillä tuntuu, että ihan soitellen on kyllä lähdetty tähän sotaan, mutta jotain sentään on saatu hoidettua: toisen auton hakusopimus, tv- yms. sopimuksien ja vakuutuksien purku, yhden huoneen läpikäyminen, irtaimistolistan laatiminen koko kämpästä, Jeepin talvirenkaiden hankkiminen ja polkupyörän valinta, vauvavalokuvaus, lentolippujen ja hotelli- sekä asuntovarausten varmistaminen, loppusiivouksen tilaaminen, peruslääkärintarkastukset ja potilastietojemme kopioiden tilaaminen eri lääkäreiltä.
  • Vielä edessä ainakin: kaikkien muiden huoneiden läpikäyminen, kiinteiden hyllyjen jne. irrottaminen seiniltä, tuplapakkaaminen (omat laukut hotelliviikolle ja Suomeen, miehen veljen mukanaan viemät laukut Suomeen), autojen lähettäminen, tuhatmiljoonaa ostosta jotka luultavasti jäävät tekemättä, potilaskansioiden noutaminen, Toivon kuusikuukautistarkastus ja -rokotukset ja kiitoskortit monelle taholle.
SOSIAALINEN ELÄMÄ JA HUVITTELU
  • Kun ei ole enää aikaa niin olisi vaikka mitä mukavaa. Mutta olen kuitenkin ehtinyt: vauvahengailla traililla ja mallilla, lipitellä viiniä käymässä olleen ex-tex-rvan kanssa, nauttia luottohoitsuni Jennien järjestämästä farewell-lounastapaamisesta, jonne osallistuivat Jennien ja lääkärini lisäksi kaikki muutkin kynnelle kykenevät vastaanoton kivat tyypit (ja Toivolaisella oli totisesti vientiä...), tehdä pari pikaista ostoskierrosta, sunnuntaigrillailla kaverin takapihalla, baaritella mimmiseurassa ja potea huonoa omaatuntoa niistä kaikista mukavista ihmisistä, joita en enää ehdi kutsua kahville tai meille iltaa istumaan.
ESIVAALIUUTISOINTI JA -KAMPANJAMAINOKSET
  • Ihan liikaa juttuja joista jaksaisi jauhaa loputtomiin. Harmittaa koko ajan enemmän, että itse iso kisa menee sivu suun. Myös hullulla hiustaiteilijalla Jeffillä on ollut tältä saralta paljon asiaa: mies raportoi muunmuassa, että Ron Paul olisi takuuvarmasti Yhdysvaltain seuraava presidentti, mikäli paha mainstream media-peikko ei tekisi jatkuvasti kaikkeaan kaverin taklaamiseksi ja huomioitta jättämiseksi.
MUUTTOON LIITTYVÄT AJATUKSET
  • Dallasin plussat ja miinukset, kotiinpalun plussat ja miinukset; pelot, harmitukset, ilot ja odotukset. Nämä ovat mielessä ihan joka päivä, joten niitä on pakko yrittää ehtiä listata myöhemmin!
ELOKUVAT
  • Ihan pakko kehua Gone, Baby, Gone-leffaa vaikka siinä olikin elementtejä, joita en oikeastaan voisi enää vaavan saapumisen jälkeen kestää. Mutta ei se Affleck mikään turha jätkä sitten kumminkaan ole. Kesken Michael Clayton, lupaava sekin.
Että tällaista listailua tämä meikäläisen polkkaaminen edelleen ja tuskinpa tilanne myöskään tästä paranee. Taitavat olla aika lailla luetut tämän blogin päivät....?