Kevät ei tule yksin - se tuo mukanaan paitsi myrskyt myös vuokrasopimuksen uusimissekoilua ja siitepölyallergian.

Eilen pohdittiin kovasti, että jäädäänkö tähän vai vaihdetaanko asuntoa, kun vuokrasopimus tämän kuun lopussa umpeutuu. Tarkoitus oli jäädä kun tässä kerran ihan hyvin viihdytään ja kompleksin palvelut ovat hyvät; sitä paitsi ei millään jaksettaisi edes muuttaa. Nyt kuitenkin uudessa tarjouksessa vuokraa oli taas kerran nostettu ja koko hommaa on hoidettu muutenkin kevyesti ärsyttävällä tavalla taloyhtiön puolelta - tekisi mieli protestoida ja nostaa kytkintä. Vielä katsellaan, päätöksen tekoon ei tosin ole liiemmälti aikaa.

Niiskuttaminen ja punasilmäisyys alkoi sitten tänä aamuna ja siitä ei sen enempää siksi, että mitään painokelvollista sanottavaa ei aiheesta ole.

Silti - voi tätä uuden kauden alkamisen ihanuutta! Eilen oli ensimmäinen todella lämmin ilta, istuttiin miehan kanssa parvekkeella paljain säärin ja tuulessakin oli juuri ihanteellinen lämpötila. Jossain kanalihan ja hikoilun miellyttävässä välimaastossa. Tuoksut ja tunnelmatkin olivat selvästi kuuman päivän jälkeiset ja oli aivan sellainen tunne, että viinilasin sijaan kädessä tulisi olla pisaroiva, suolalla reunustettu vihreä juoma.

Margaritakeli!