88434.jpgNiinhän siinä sitten kävi, että ei saatu niitä lentolippuja Suomeen. Viikko jaksettiin yrittää eri vaihtoehtoja, mutta aivan liikaa joustoa päivämäärissä olisi vaatinut heinäkuinen kotimaan loma. Millään ei viitsitä maksaa kesän kiskurihintoja matkasta, jolla ei sitten kuitenkaan ehdittäisi oikeasti rentoutua tai josta yli puolet menisi jet lagistä kärsien. Eli ei tänäkään vuonna kesämatkaa, ehkäpä sitten syksyllä... Ja täällähän on aina avoimet ovet - ikävöitsijät ja auringon etsijät tervetuloa!

Ei mitenkään kuitenkaan jaksaisi itse olla tässä kuumuudessa ihan koko kesää, joten mietittiin miehen kanssa, että joku pohjoisen osavaltio voisi olla poikaa loppuheinäkuusta. Silmissä väikkyykin nyt jo klassinen koillisrannikon "rantaloma" jossain perinteikkäässä kesänviettopaikassa, jonne paremmalla väellä oli aikoinaan tapana paeta kaupungin pölyjä ja jossa nykyään on toinen toistaan viehättävämpiä siirtomaatyylisiä tai viktoriaanishenkisiä majataloja.

New England, here we come?

EDIT 23.5. 9:06 CT
Sanasta miestä ja sarvista härkää - kun ei kerran omaan pohjoiseen niin sitten muiden pohjoiseen! Varastetaan siis heinäkuun lopussa viileämpi viikko Uudessa Englannissa. Vähän epäilyttää Bangoriin lento (ties mitä langolieerejä siellä - nuorempana todellakin sorruin joskus lukemaan Stephen Kingiä...) mutta muuten Yhdysvaltain koilliskolkka Maine kuulostaa... no, mainiolta. Kuvan satama on Bar Harborin kylässä saarella, jota Atlannin aallot huuhtovat ja Acadian kansallispuisto ympäröi. Sinne siis!