Ja mitäs tänä viikonloppuna...? No, itse asiassa tuota HIM-keikkaa lukuunottamatta ei juuri mitään. Vetelehdittiin ja vanuttiin, eilen sentään taivuin valmistamaan asiallisen sunnuntailounaan. Jotenkin vähän tahmeaa on nyt töidenkin aloittamisen kanssa. Kyllä kai se siitä. Pikku hiljaa. Krooh.

Eilen louskutettiin taas TV:ssä oikein urakalla leukoja yhdestä republikaanien lempiaiheista, homoliitoista ja niiden avioliittoinstituutiota murentavasta vaikutuksesta. Asiahan ei ole uusi vaan tuo tahti sen kun kiihtyy. Vaalivuosi tai ei, mutta kyllähän se aika absurdilta tuntuu, että perustuslakiin pitäisi oikein erikseen tehdä lisäys, jolla samaa sukupuolta olevien parien avioituminen kiellettäisiin. Ikään kuin tilanne olisi tälläkään hetkellä seksuaalisia vähemmistöjä millään tavalla suosiva! Esimerkiksi Texasissa käytännön tilanne ei muuttuisi juuri mihinkään mikäli tuo lisäys jollain tavalla läpi saataisiinkin - tämä Ihmemaan kolkka kun on muutaman muun osavaltion ohella jo erikseen itse säätänyt mokomien luonnottomien liittojen laittomuudesta. Mutta silti, give me a break. Ette keksi verorahoille parempaa kohdetta....?

[Itse asiaan ei liene tässä tarvetta sen kummemmin puuttua, kanta kun on varmasti selvääkin selvempi. Ei olla monessa muussakaan asiassa ehkä parasta Texas-materiaalia tässä perheessä.]

Pakko palata palkallisten hommien pariin mutta esitänpä tässä vielä avoimen kutsun kynnelle kykeneville. Eli: naapurimme järjestää altaallamme keg-henkiset pool partyt ensi lauantaina noin klo 13-17 ja olette lämpimästi tervetulleet! Tässä lainaus alkuperäisestä kutsusta:

96873.jpgWe got music from DJ XXX aka Sir Mix Alot straight from Finland . World famous Kirsch's Gourmet Hotdog's " The hotdog you can serve on a silver tray" .Water Volley ball. Oh the biggie a keg of some very fine brew. All the fun to end by 5:ish. So come on by for a beer and a dog. Reply today for a prize!!!!

No glass , No Pets , Kids if you want them scared for life.

Nähdäänkö?