tofino.JPGEnsi viikon BC:n matkasta innostuneena ryntäsin keittiöön merkitsemään päiviä jääkaapin ovessa roikkuvaan valokuvakalenteriin. Kalenteri on väsätty puolisen vuotta sitten, tein sen miehelle ystävänpäivälahjaksi ja valitsin kuvitukseksi viime vuoden matkakuvia. Jotenkin taas ollaan oltu hiukan ajastamme jäljessä ja kalenterista roikkui auki kesäkuun sivu - vasta viikko sittenhän tuo kuukausi vaihtuikin... Kiepautin siis esiin uuden sivun - ja tajusin vahingossa ennustaneeni aika hyvin missä meiningeissä tänä kesänä mennään. Heinäkuun kohdalle olin nimittäin valinnut aiheen "maailman merillä": rantakuvia Meksikosta, Vancouverista ja Turks & Caicos-saarilta. Ja niin vain, alkuperäisistä epäilyistäni huolimatta, ehdimme tässä kuussa peräti kahdelle eri saarelle ja merelle, Vancouver Islandin lisäksihän meillä on tässä kuussa edessä reissu Bar Harboriin, Maineen.

No, mehän olemme meri- ja merenrantaihmisiä, joten sikäli tuossa ei ole mitään kummaa, kuvituksen sen paremmin kuin suunnitelmienkaan osalta. Jotenkin se hämmästytti silti, etenkin kun kalenterin muutkin kesäkuukaudet osoittautuivat lähemmässä tarkastelussa hauskan sattuviksi. Kesäkuun kohdalle olinaerial%5B1%5D.jpeg valinnut hikisiä Texas-kuvia (joita ei tosiaan ole kesäkuussa otettu - tänä vuonna oli ennätyksellisen kuuma alkukesä) ja aivan sen mukaisesti ensimmäisen kesäkuukauden helteet kärsittiin kokonaan täällä kotiosavaltiossa. Jännittyneenä kurkkasin elokuuta, jolle olemme varanneet San Josen kautta San Franciscoon suuntautuvan matkan - ja sieltä löytyikin sekoitus eri matkoja, myös yksi viimevuotisen Kalifornian-reissun kuva. Mies vielä muistutti, että onhan meillä silloin edessä myös viikonloppuretki Austiniin, joten myös sivun Texas-kuva osuu kohdalleen.

Jos loputkin elokuun kuvat osuvat kohdalleen, kavahtakaa. Olen selvännäkijä!

Sitä vaaraa silti tuskin on, sillä meidän pitäisi siinä tapauksessa myös löytää itsemme pipot korvilla laskettelurinteestä.
lainakuvissa ensi viikon matkakohde eli Tofino, BC

P.S. On muuten 200. blogipolskaus. Miten sitä ehtiikin.