Paikallismediassa kuohuu!

DAL_406.gif

Dallas Cowboys-jalkapallojoukkueen pelaaja Terrell Owens joutui aamupäivällä itsemurhaepäilyjen kohteeksi, kun Dallasin poliisi julkaisi lausunnon, jonka mukaan aiemmin sormensa murtanut tähti oli kiidätetty yöllä  tahallisen lääkeyliannostuksen takia sairaalaan. Owensin PR-edustaja oli soittanut hätänumeroon löydettyään pelaajan asunnosta tyhjän reseptilääkepurkin ja miehen itsensä tiedottomana. Poliisiraportissa puhuttiin myös hiukan epämääräisesti Owensin olleen masentunut ja myöntäneen yöllä yrittäneensä vahingoittaa itseään.

Tänään on sitten pelattu he said, (s)he said-peliä. Owens itse ilmaantui iltapäivällä antamaan edustajansa kanssa lausunnon tapahtuneesta: allerginen reaktio, epähuomiossa otetut lisälääkkeet ja valitettava väärinkäsitys. Tästä mies painui heittelemään palloa Cowboysien harjoituksiin Valley Ranchiin - ikään kuin 30 pillerin nieleminen, tapahtui se sitten vahingossa tai ei, olisi vain mukavaa lämmittelyä kovalle kontaktiurheilulle. Dallasin poliisi pitää kiinni aiemmasta itsemurhayrityslausunnostaan, mutta sen sijaan poliisissa hikoillaan nyt siksi, että mitään terveydentilaan liittyviä tietoja ei olisi alunperinkään saanut julkaista. Seuraavaksi kai odotellaan 911-puhelun julkista esittämistä, joka poliisin mukaan todistaa heidän kantansa oikeaksi. Jokaikinen paikalliskanava on hengannut koko päivän sekä Owensin Deep Ellumin asunnon ulkopuolella että Valley Ranchin harjoitusareenalla, ja reaktiot tapahtumiin on haettu paitsi Owensilta, hänen PR-edustukseltaan ja poliisilta myös Owensin tädiltä, naapurin sedältä, joukkuetovereilta, valmentajalta, Cowboys-faneilta ja seuraavan vastustajajoukkueen riveistä ja kannustajilta. Ehkä raflaavimpaan otsikointiin ylsi CBS 11-kanava, joka ilmeisesti haki iskevää alliteraatiota uutisoidessaan skandaalin nimellä T.O. Turmoil. Huoh - the jury is still out on that one.... Täältä myös video poikineen.

Ai ettei kuulostaa kuitenkaan miltään maailmanluokan uutiselta? Jonkun henkilökohtainen tragedia? Jonkun never-heard-julkkiksen henkilökohtainen tragedia? Väärin. Urheilutähdet ovat täällä muutenkin elämää suurempia, mutta jalkapalloa tärkeämpää ei ole eikä tule.

Että tätä sitten vähintään seuraava viikko.