Taloyhtömme on vaihtanut omistajaa ja kompleksimme uudet toimistotädit kunnostautuivat tänään järjestämällä meet and greet-aamiaistapahtuman. Normaalin pullankäntyn sijaan tarjolla oli kunnon meksikolaisviritteinen aamiaisbuffet, burritoista tulisiin makkaroihin ja maalaisperunoihin. Ja salsaa päälle totta kai! Kyllä sellainen satsi oli hienoa nautiskella reippaan aamutreenin jälkeen, vaikka sainkin muutamalta muroja valinneelta naiselta selviä eats like a trucker-katseita. Eipä haitannut. Huoltomiehemme Luis soitteli kitaraansa ja lauloi meksikolaisia lauluja ja ehtipä vielä nuhdellakin minua lempeästi, kun en ottanut jo kukkuraiselle lautaselleni yhtään burritoa.

* * * * * * * *

Viikonlopun kohu-uutinen on Metroplexin alueella sijaitsevasta puistosta löydetty raivotautinen lepakko. Lepakon kanssa kontaktissa olleita (huh?) ihmisiä pyydetään ottamaan välittömästi yhteyttä viranomaisiin.

* * * * * * * *

Viides rooli jakeli tällä viikolla knoppitietoa. Minäkin kannan korteni kekoon ja paljastan teille, että Sexy Finn on sulatetulla Malcom Islandin (BC) gruyère-juustolla ja ostereilla täytetty hampurilainen. Ihan siltä varalta, ettette tienneet mitä tuo sanayhdistelmä maailmalla tarkoittaa. Epäilemättä täysin eksakti lähteeni on laittanut erään henkilöistään vielä kommentoimaan kyseistä purilaista sanomalla että se on "enough to gag a maggot" (Bill Gaston: Sointula).