Meinasi olla ihan ankea sunnuntai, yö tuli nukuttua sietämättömän huonosti ja töitä painettiin sitten vähän liian niska limassa. Vaan eipä ollut hätä sittenkään tämän näköinen - lemmikkieläinkaupan pojat pelastivat ja lujaa!

230897.jpg

Minulla oli etukäteen aikamoiset epäilykset siitä kuinka tällainen ei-niin-live-bändi voisi millään kantaa Nokia Theatren kaltaisella kliinisellä keikkapaikalla vaikka kuinka kivaa kasari+ysäripoppia olisikin. Ja miten toisaalta sitten konservatiivinen dallasilainen yleisö... Olisi kuitenkin tietysti pitänyt arvata, että PSB tuo paikalle ihan oman loistavan yleisönsä. Sali oli täynnä kiiltävää kenkää, merkkipaitaa, kaljua päätä ja tiukkoja vaatteita - ja me naiset aikamoisessa vähemmistössä. Yleisö kiljahteli siltikin tavalla, josta jopa amerikkalaiset teinitytöt olisivat olleet kateellisia. Oli villisti huitovia käsiä, tanssivaa massaa ja hysteriaa siinä määrin kun nyt aikuinen siihen pystyy. Brilliant!

230898.jpgLavashow oli luonnollisestikin melko minimalistinen, tosin keikan edetessä tanssijoiden asut muuttuivat pikku hiljaa huikentelevaisemmiksi ja villimmiksi. Välillä Neil Tennantin kuvan päälle laskeutui kultainen stetson ja tiukkoihin kultaisiin asuihin sonnustautuneet etualan tanssijat houkuttelivat valkokankaan valkoisiin kultasomisteisiin chapseihin pukeutunutta nuorta miestä tanssahtelemaan kanssaan line dancea. Not bad boys, not bad at all. Viimeinen niitti yleisölle oli kun lavalta kehuttiin brittiaksentilla kuinka ab-soh-lu-te-ly FAB-uh-lous me kaikki olemme. And so flamboyant too!

Ihan ykköstä siis. Encorena oli kestokilleri It's a Sin mutta eipä kotiin sentään lähdetty ennen kun oltiin kaikki heiluteltu käsiämme hurjasti sivulta toiselle ja oltu ihan ekstaattisesti lännessä:

(Go West) Life is peaceful there
(Go West) In the open air
(Go West) Baby you and me
(Go West) This is our destiny (Aah)

(Go West) Sun in wintertime
(Go West) We will do just fine
(Go West) Where the skies are blue
(Go West) this is what we're gonna do

There where the air is free
We'll be (We'll be) what we want to be (Aah aah aah aah)
Now if we make a stand (Aah)
We'll find (We'll find) our promised land (Aah)

(I know that) There are many ways
(To live there) In the sun or shade
(Together) We will find a place
(To settle) Where there's so much space

(Without rush) And the pace back east
(The hustling) Rustling just to feed
(I know I'm) Ready to leave too
(So that's what) We are gonna do

(What we're gonna do is
Go West) Life is peaceful there
(Go West) There in the open air
(Go West) Where the skies are blue
(Go West) This is what we're gonna do

230896.jpg