223306.jpgUupuma, siinä sana tälle päivälle. On jotenkin vastatuulinen olo. Väsyttää ja uskokin on välillä loppua kun deadline lähestyy. Hence the name. Ei olisi aikaa rämmiskelyyn vaan pitäisi tykittää täysillä loppuun asti.

Mutku.

Onnistuin tänään murtamaan myös vasemman jalan pikkuvarpaani. Jo toinen vuoden sisällä kotona murrettu varvas. On kai sitten vastatuulesta huolimatta niin kova meno ettei kerkeä ulottuvuuksiaan pohtimaan, ja kaikuluotainkin puuttuu. Äkkiähän tuo varmasti paranee mutta sattui kyllä ihan kyyneliin asti. Sattuu teippauksesta huolimatta vieläkin.

Wanted
: törmäyksenestojärjestelmä.

* * * * * * * * * *


Onneksi on sentään vähän uppereitakin:

    1. Lauantaina olin kaverin läksiäisissä. Lähtö on kurjempi juttu mutta pieni ulkoilu piristi, etenkin kun se suoritettiin kevyesssä teemahengessä. Tällä kertaa dress up suoritettiin tietenkin lännen tyyliin, oli hattua ja bootsia ja lännenpaitaa. Ei minulla kyllä mitään oikeita cowgirl-buutseja ole, mutta kellertävät saappaat kumminkin. Ensin käytiin syömässä paikallisessa peruspihvipaikassa ja siitä painuttiin sitten - of course - Cowboys Red River-tanssihallille, jossa lännentanssien taitajat hiihtelevät two stepiä ja muita ihmeellisiä tansseja ympäri tanssirataa. Nimenomaan rataa, en keksi sille muutakaan sanaa - suunta on määrätty ja kurvit kireitä. Tyylikin on tiukkaa sekä pukeutumisen, frisyyrien että liikehdinnän suhteen. Not my cup of tea, mutta naamiaisleikkejä on tietenkin aina kiva leikkiä. Oma huvinsa oli myös se klassinen mekaanisella härällä ratsastaminen, johon minä en suostuttelusta huolimatta osallistunut sillä verukkeella, että aina sattuu jotain. Ja tämänpäiväinenhän oli mainio case in point. Päivänsankari ja pari muuta rohkeaa yltyivät silti härän selkään ja suoriutuivatkin ihan kunnioitettavasti, tosin koneenkäyttäjän säädöissä oli selvää turistihelpotusta, kun myöhemmin katselimme millaista pyöritystä hiukan uskottavammat cowboyt saivat (tosin nämäkin tyypit olisi tuolla oikeilla sydänmailla dumattu välittömästi sidewalk-pelleiksi). Kahden taalan happy hour-margaritojen vahvistamina siirryimme vielä toiseen baariin tanssahtelemaan vähän enemmän valtavirtahengessä, mutta eipä siitä sitten sen enempää.223305.jpg
    2. Mies oli muutama päivä sitten jatkanut mystisiä kalenterimerkintöjään. Tämän kuun 22. päivän kohdalla lukee PSB ja se on kuulemma minulle yllätys. Tänään ylikuormitetut aivoni viimeinkin tajusivat (ja nopea verkkovierailu vahvisti epäilyksen), että tuona sunnuntaina on tietenkin tarjolla kepeää diskojytkettä. Kuinka kevytmielistä ja hauskaa - eikä mitään tajuntaa, mitä näillä sedillä voi olla livenä tarjota. Takuuvarmasti kuitenkin tervetullut pikkutauko viikonlopputöihin!
    3. Ihminenhän ei pelkällä hengen ravinnolla elä, joten mies oli keksinyt toisenkin yllärin ja tilannut Suomikaupasta salmiakkia. Kyllä se koomakin aina hetkeksi taittuu hot & sour-turkkareilla. Paras mieli tuli tietenkin siitä, että minua oli niin kovasti ajateltu ja uupumukseni on hiljaisesti noteerattu - kultainen, ihana mies!
* * * * * * * * * *

Loppuviikon olenkin sitten taas ihan itse vastussa ylläpidostani, kun mies lähtee vaihteeksi taas Chicagoon. Hyvä mahdollisuus vetää niitä kuuluisia all nightereita, ja vähän pakkokin. Naapuri kyseli tänään tekstiviestitse teenkö iltatöitä vai maistuuko lasi viiniä. Kun vastasin että hommaahan riittää, sain takaisin kannustavan Rock on!-kehoituksen.

Ihmeellinen käsitys sillä on työnteosta.