Minulla on tapana lempeästi irvailla miehelle kaikista niistä kultapossukerhoina tunnetuista avainasiakas-, vip-, supersmaragdi-, megatimangi- ja tosihyvätyyppiklubeista, joihin hän pakostakin kuuluu paljon matkustelevana ihmisenä. Kaiken maailman kantispostia sataa kotiin harva se päivä ja joka paikassa on tarjolla ties mitä superetuja, esim. ilmainen banaani joka päivä. Kelpaa pahemmillekin corporate-apinoille, huh? Ihan oikeastihan noista jäsenyyksistä, pisteistä ja statuksista on välillä varsin mittavaakin hyötyä paitsi miehelle myös minulle - monella matkalla ollaan säästetty pitkä penni tai eletty vähän luksuksemmin ihan niiden ansiosta.

Tänään käytin silti tähän mennessä hauskinta etua.

Hyatt-hotelliketju tarjoaa gold passport-asiakkailleen ja näiden läheisille palvelua, jolla toiselle voi tilata personalisoidun herätyssoiton (yksinäisiäkään ei ole unohdettu - he voivat halutessaan tilata itselleen ex-huippumalli Christie Brinkleyn äänittämät hyvät huomenet). Niinpä tänään nakuttelin puhelimeen loputtomia numerosarjoja ja huusin jeessiä ja nouta vastauksena robottiäänen kysymyksiin - ja pääsin kuin pääsinkin lopulta nauhoittamaan Chicagossa olevalle miehelle ihan ykkösaamuherätyksen huomiseksi. Yleisen viihtyvyyden vuoksi en toista viestiä tässä.

Nyt sitten vaan odottelen meneekö viestini perille ja toivon, että se piristää ankeaa hotelliaamua monen osavaltion takana edes vähän.

Ja pelkään ihan pikkuisen, että tilasin herätyksen ihan väärään aikaan.

a%20wake-up%20call.jpg
kuva