Viime aikoina on ollut aika kova pakettikausi. Ensin äiti lähetti työkirjallisuutta ja mukaan oli mahtunut myös vähän salmiakkia ja se ihana matkakirja, josta eilen kirjoitin. Sitten duuneja varten tarvitsemieni kirjojen kekoon kantoi kortensa myös ystävä - helpottaa todella paljon kun pienet Espoon ja Helsingin agentit jaksavat auttaa näissä asioissa! Tänään tuli sitten suorastaan de luxe-lähetys Kotkasta - tai kuten anoppi itse määritteli, oikea "mummon paketti". Villasukkia emme juuri nyt tarvitse joten sen sijaan saimme pimeän kauden piristykseksi kynttilöitä anopin aiemmin lahjoittamaan kauniiseen Pentikin porokynttilänjalkaan, johon ei löydy reservejä täältä. Paketista löytyi myös kaksi saman teeman koristetta ja kauniit lautasliinat, joista tuli jo puoliksi jouluinen olo.

Yltäkylläisyys ei suinkaan loppunut tähän vaan laatikosta paljastui lisäksi pari dekkaria, naistenlehtiä, runsain mitoin miehen toivomia salmiakkeja ja kaunis keijukirja minulle. Arvatkaa kuinka hyvä mieli tuli, ja suunnitteilla on jo kunnon lekottelusessio heti kun loma vain alkaa. Lisäksi jääkaappimme ovea koristaa nyt kokoelma syksyisiä värikkäitä lehtiä, suoraan Hyperboreasta! Pieni pala kotimaata, sillä täällä ei syksyn väriloistoa yleensä juuri nähdä, lehdet ovat jo haalistuneita kuuman kesän jäljiltä ja yhtäkkiä ne ovatkin pelkästään ruskeita ja putoavat pois. Iso halaus siis sinne mäen päälle, mekin ajattelemme teitä!

Kun nyt kiittelyn vauhtiin pääsin niin haluaisin myös lähettää suuria rutistuksia Lintuvaaraan, jossa sijoitusneuvojani näkee kovasti vaivaa pörssivahdissa. Ja Mannerheimintie - en tiedä mitä sanoisin, mutta vakuutan, että viime päivien vaivannäkö palkitaan taivaassa (jonka olemassaolosta tosin emme kumpikaan ole ihan varmoja). Jonkinlainen halo pään päällä varmasti keikkuu jo nyt. Ennen kaikkea kuitenkin kiitos kaikille teille tärkeille siitä ette olette olemassa ja että korvaamattomat tukijoukkoni seisovat horjumattomina etäisyydestä huolimatta. Right back at you.

234499.jpg

Lovebug täältä