553766.jpg

Niin se vaan on vappu jälleen kerran edessä, vaikka täällä ei hillutakaan serpparit kaulassa ja kannat katossa. Varjovappua tosin olisi tarkoitus juhlistaa pienehköllä porukalla ensi lauantaina allasbileiden merkeissä, mutta saa nähdä saammeko raivattua poolilta tilaa, sillä silloin juhlitaan oikeastaan jo Cinco de Mayoa. Tänään on kuitenkin meillä aivan tavallinen päivä, jonka suurimpana jännitysmomenttina on sää: lähteekö huhtikuu sinilupiineineen äkkimyrskyn merkeissä (with a bang) vai ihan puolipilvessä ja huomaamatta (with a whimper).

Vapputoivotusten lisäksi tahtoisin lähettää sinne kotiinpäin kauniit kiitokset miehen mukana lähetetyistä ihanista yllätyksistä ja siitä vaivasta, joita tilaamieni tuotteiden hankkimisen eteen olette nähneet. Luv you! Poikanenkin on ihan onnenbaby - tyyppi ei ole vielä edes elinkelpoinen ja lorukirjoja ja laulu-CD:itä on silti ehtinyt kertyä jo useampia. Olen oikeasti odottanut kauheasti, että pääsisimme jo lukemaan masulle... Kiitollinen poikasen kannattaa varmaan olla myös siitä, että äidille lähetettiin vauvalehtiä - äitiyteen ja lapsiin liittyvä tietouteni (taitoudestani nyt puhumattakaan...) kun on olematonta lapsen kielenkehitykseen liittyviä seikkoja lukuunottamatta. Jotenkin en ihan usko, että sillä teorialla selviää ihan kaikesta.

Huomenna minä ja mies lähdemme halittelemaan ja lomailemaan Texasin Hill Countryyn. Kohde valikoitui, kun mietimme jotain konstailematonta ja helppoa hemmottelupaikkaa ja mies sai etukäteisnostalgiapuuskan - nyt on pakko tehdä Texas-juttuja, kun vielä voi! (Oikeasti muuttosuunnitelmamme ovat edelleen auki, mutta varman päälle on toki hyvä pelata.) Aiemmin olemme vierailleet Hill Countryssa lähinnä ratsastuslomien merkeissä, mutta tällä kertaa otamme sattuneista syistä iisimmin ja toivomme, että ilmojen herra soisi meille edes sen verran kirkasta taivasta, että kävelyretket karunkauniissa kukkulaisissa maastoissa onnistuisivat. Mies kävisi myös mielellään heiluttamassa vähän golfmailaa sillä aikaa, kun minä lojun haciendan spassa hoidettavana. Muuten emme niin välitä - keskellä ei mitään on lupa käpertyä sängylle lueskelemaan tai pusuttelemaan vaikka koko päiväksi, ja paikka lupaa pienelle vierasmäärälleen (10 huonetta)  hyvää huolenpitoa aterioista lähtien. Can't wait!

553765.jpg